莫干山最新民宿设计 意境唯美酒店设计案例赏析

2020-05-28 14:03:35 勃朗酒店设计 112

在莫干山的横岭,这里有着一片竹林,连绵起伏的山峦一眼望不到边,微风拂起,犹如一片绿色的海洋,令人向往与留恋。visaya意境唯美酒店便建于这片自然风景中,通体白色的建筑显得十分纯粹与独立。由于建筑在山坡处,设计师因地制宜,铺设出一条阶梯走道通向高处,在这里需要经过一个入户“盒子”,用仪式感来迎接客人,拾级而上,通往目的地。今天勃朗设计小编要与您分享的正是莫干山最新民宿设计——意境唯美酒店设计案例赏析!

In the Hengling of Mogan mountain, there is a bamboo forest. The rolling mountains can't be seen at a glance, and the breeze is blowing like a green ocean, which is yearning and nostalgic. Visaya is built in this natural landscape. The white building is very pure and independent. As the building is located on the hillside, the designer, according to local conditions, paves a stairway leading to the high place. Here, it needs to pass through a "box" for entering the house, greeting the guests with a sense of ceremony, climbing up the stairs and leading to the destination. Today, the latest home stay design in Moganshan - appreciation of the artistic conception of aestheticism hotel design!

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店设计案例赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店外观设计方案赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店外观夜景设计方案赏析

为了让住客感受到“打开门便能跃入泳池”的新鲜体验感,一层的客房将户外与室内连通,房间被水面环绕,并且带有私人庭院与温泉泡池,能够感受更独立的私人度假空间。二层另外两个房间均为loft形式,不仅可以看到夜晚的星空,还能体验滑滑梯的乐趣,在大自然中嬉戏,享受简单的平衡与自在感。

In order to let the guests feel the fresh experience of "open the door and jump into the swimming pool", the guest rooms on the first floor connect the outdoor and indoor, surrounded by the water, with private courtyard and hot spring pool, and can feel more independent private holiday space. The other two rooms on the second floor are in the form of loft, which can not only see the starry sky at night, but also experience the fun of slide, play in nature, and enjoy simple balance and freedom.

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店大堂接待台设计方案赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店泳池设计方案赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店大堂设计方案赏析

酒店客房设计中将柱子做了内退处理,与拐角玻璃相衔,让自然映入房间的每一个角落。床与浴缸离窗仅有一步之遥,更加拉近了人与自然的距离。地下室拥有餐厅、会议区、厨房以及烘焙区,在墙体开出一个长条形窗扣,光线透过水的折射撒入室内,让空间变得更加明亮,开阔。

In the design of the hotel rooms, the columns are retreated in front of each other, which is connected with the corner glass to let the natural reflection into every corner of the room. The bed and bathtub are only one step away from the window, which further shortens the distance between human and nature. The basement has a dining room, meeting area, kitchen and baking area. A long window buckle is opened on the wall. The light is scattered into the room through the refraction of water, making the space more bright and open.

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店客房设计方案赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店景观客房设计方案赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店泳池客房设计方案赏析

莫干山最新民宿设计  意境唯美酒店景观客房设计方案赏析



标签:   莫干山民宿设计 最新民宿酒店设计